Marca pròpia

Inici » Els Nostres Productes » Marca pròpia

Text Size

Gourmet

Es tracta de la marca d’alimentació que compta amb una gama de més de 1.100 referències, entre les quals hi ha formats adaptats al teu negoci. A Gros Mercat també podràs trobar una línia de productes sota la marca Gourmet Premium. Descubreix la gamma dep roductes que Gourmet posa a la teva disposició fent clic aquí.

Sabor Español

Sabor Español és la marca de productes típics de la gastronomia espanyola. Olis, vins, conserves, vinagres o torrons són algunes de les nostres referències. Amb Sabor Español, Espanya té sabor. Descubreix la gamma de productes que Sabor Español posa a la teva disposició fent clic aquí.

Templa

Una innovadora marca de cosmètica natural que elabora els seus productes amb àloe pur de Canàries. La línia de productes inclou gels, xampú, llet hidratant, crema de mans, i cremes facials i solars. Templa és la cura que neix de la terra.

Micaderm

La marca de productes d’higiene personal i bellesa. Més de 100 referències d’ús diari que garanteixen la cura i el benestar personal.

Mical

És la marca de productes de neteja i basar que actualment disposa de més de 190 referències.

Els nostres vins

Conde de Iznar, Eternium, Condado de Ovante, Juve Massana, Roca Blanca, Condado de Sidar i Ciutat Vella són els nostres vins amb nom propi. Els distribuïm en exclusiva per professionalitzar la teva carta de vins.