CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Truita de bacallà

Recepta Truita de bacallà

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

1kg de bacallà dessalat engrunat
10 ous mitjans
2 pebrots verds
Julivert picat
Oli verge extra
Sal i pebre al gust
2 dents d’all

 

PREPARACIÓ:

Posem un cassó amb aigua a bullir. Un cop bulli, li afegim el bacallà i passats un parell de minuts el traiem i l’escorrim bé.

En una paella, amb una mica d’oli, sofregirem l’all i el pebrot.

Un cop sofregit l’all i el pebrot, afegirem el bacallà prèviament cuit i barrejarem bé.

Batem els ous i els afegim a la paella amb la resta d’ingredients, inclòs el julivert.

Fem una truita vigilant amb la intensitat del foc perquè no es cremi (és molt important que per dintre quedi sucosa).

Servim directament.