CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Tosta d’espàrrec blanc i formatge de cabra

Recepta Tosta d’espàrrec blanc i formatge de cabra

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Pa de pagès en llesques
Espàrrecs qualitat extra: 20u
Formatge de cabra en rull: 750g
Rúcula: 150g
Tomàquets cherry: 250g
Oli OVE (oli d’oliva verge extra): 250g
All: 2 grans i mig
Julivert: 50g
Sal fina: 17,5g

 

ELABORACIÓ:

Torrem les 10 llesques de pa.

Tallem els espàrrecs per la meitat (de llarg).

Tallem el formatge en rodanxes, hi posarem 75 grams per llesca aproximadament.

Farem una picada amb OVE, julivert, all i sal ajudant-nos amb una batedora.

Posarem 10 meitats d’espàrrec sobre cada tosta, la cobrim amb formatge i la fornegem a 190º durant uns 7 minuts aproximadament.

Un cop el formatge s’ha gratinat, hi afegim la rúcula i els cherrys tallats i salsem amb la picada que hem preparat abans.