CAT

Torrades de llet tradicionals

Recepta Torrades de llet tradicionals

INGREDIENTS PER 10 A PERSONES:

20 llesques de pa sec (no massa grans)
1l de llet sencera
100g de sucre
1 rama de canyella
1l d’oli d’oliva suau
2 ous mitjans
Sucre blanc i canyella

 

PREPARACIÓ:

Comencem posant en un cassó la llet, el sucre, la canyella i la pell de llimona. Escalfem a foc mig i quan comenci a bullir, retirem.

En un gastrònom, col·loquem les llesques de pa, una al costat de l’altra, i les cobrim amb la llet aromatitzada ja freda.

Deixem reposar fins que el pa absorbeixi tota la llet.

Batem els ous, i un cop batuts, anem arrebossant les torrades al mateix temps que les anem fregint amb l’oli d’oliva prèviament escalfat.

Deixem escórrer bé sobre de paper absorbent.

Finalment, i ja temperades, les arrebossem amb la barreja de sucre i canyella.

Les servim temperades o fredes.