CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Tonyina amb arròs i coco

Recepta Tonyina amb arròs i coco

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

4 rodanxes de tonyina Alfrisa Premium
8 dents d’all
Sal i pebre
Julivert picat
200 g arròs Nomen integral
Oli d’oliva
Salsa: Oli de coco, ½ llimona i 10 ml de vi blanc

 

PREPARACIÓ:

Rostim la tonyina en una paella amb oli d’oliva, amb els allets ben picats, salpebrat i amb julivert adornant. El coem volta i volta i, quan estigui, li afegim el suc d’una llimona.

Bullim l’arròs 12 minuts, l’escorrem bé i reservem.

En una paella posem un raig l’oli d’oliva, piquem allets i afegim l’oli de coco. Quan estigui dissolt, posem l’arròs i un raig de vi blanc, removem per barrejar-ho tot i perquè s’evapori el vi i, tres minuts i llest!

Un arròs ideal per acompanyar.