CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Terrina de mascarpone amb fruites del bosc i crumble d'ametlles

Recepta Terrina de mascarpone amb fruites del bosc i crumble d'ametlles

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

Gerds 12 unitats
Nabius silvestres 20 unitats
Groselles 20 unitats aprox.
Mores 8 unitats
Nata per a muntar: 350ml  (35% M.G)
Sucre de llustre: 2 culleradetes
Formatge mascarpone: 180g
Ametlla mòlta: 50g
Farina de blat: 150g
Sucre blanc: 125g
Mantega: 100g

 

PREPARACIÓ:

Per a l’elaboració del crumble: Barregem en un bol el sucre, la farina, l’ametlla mòlta i la mantega pomada (temperada) i ho barregem bé.

Estenem la massa en una placa i la introduïm al forn preescalfat a 180º durant 15 min. Ho deixem refredar i ho engrunem amb les mans.

Per a la crema de mascarpone: Barregem la nata amb el sucre i amb l’ajuda d’una batedora la muntem bé (s’aconsella que la nata estigui ben freda al moment de muntar-la).

A continuació hi afegim el formatge mascarpone i ho barregem bé fins que ens quedi una mescla homogènia.

Últim pas: Per finalitzar, posem el crumble engrunat al fons del vas, l’omplim fins a la meitat amb la crema de mascarpone, a sobre hi col·loquem els gerds, els nabius i les groselles i ho acabem decorant amb menta fresca.