CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Terrina de foie amb crema de Porto

Recepta Terrina de foie amb crema de Porto

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Sal d’escates: un pessic
Terrina de foie: 400g
Crema balsàmica de Porto: 5g
Oli d’oliva verge extra: 50ml
Anet fresc: 1 branca
Sucre blanc: 2g
Poma: 2 unitats

 

ELABORACIÓ:

Comencem deixant la terrina de foie a temperatura ambient per poder-la treure del motlle més fàcilment.

Un cop la traiem del motlle, la tallem en forma de lingots. Procurarem que pesin, cadascun, uns 20 grams.

Espolsem el sucre per sobre del foie i, ajudant-nos d’un bufador, el caramel·litzem (procurant que no se’ns cremi).

Tallem les pomes: una en rodanxes primetes i l’altra, a daus.

Posem les rodanxes sobre cada tosta i espolsem el sucre per sobre.

Emplatem el foie i la poma. Afegim tot seguit la crema de Porto per sobre, la sal en escates i, per últim, l’oli d’oliva.

Per donar-li un toc final, decorem el plat amb anet.