CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Tapes originals: vermut James Bond

Recepta Tapes originals: vermut James Bond

INGREDIENTS:

30ml de vermut blanc
45ml de ginebra Tanqueray
10g oliva Gourmet sense pinyol (no farcides)
100g anxova Gourmet

 

PREPARACIÓ:

Abans de posar-nos amb el nostre vermut, cal refredar bé tots els elements que usarem, fins i tot les copes i les begudes amb alcohol: la ginebra i el vermut. 

Un bon vermut es prepara directament sobre la copa.

Primer de tot servim el gel amb la copa ben freda. Així evitarem que es desfaci abans d’hora.

Afegim una part de ginebra (podem agafar un didalet com a mesura).

Amb cura, per evitar que els ingredients es barregin abans d’hora, servim 4 parts de vermut.

Tot seguit afegim les 2 olives i removem el còctel suaument.

Immediatament, fem un twist amb pell de llimona sobre la copa del còctel.

Ja tenim llest el nostre vermut James Bond! L’acompanyem amb unes anxoves?