CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Tapa “Tex Mex”

Recepta Tapa “Tex Mex”

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Tortitas de blat mexicanes: 10 unitats
Cuixa de pollastre: 750g
Guacamole: 200g
Ceba morada: 30g
Barreja d’espècies: 50g
Suc de taronja: 25cl
Coriandre fresc picat: 10g
Sal: 15g

 

ELABORACIÓ:

Barregem les espècies (pebre negre, all picat, pebrot vermell picant, orenga i sal) amb el suc de taronja.

Ho barregem bé amb el pollastre i l’hi deixem marinar unes 2 hores.

Coem el pollastre al forn (l’hem de tapar bé, que no s’assequi) a 190º durant uns 30 minuts.

Passada aquesta estona retirem el pollastre del forn i, mentre estigui calent, l’esmicolem i ho reservem per més tard.

Escalfem les tortitas al forn. Mentre s’escalfen, aprofitem per tallar la ceba morada a la juliana.

Posem les tortitas al plat i les farcim amb el pollastre cuit marinat. Per sobre hi posem el guacamole, el coriandre i la cena. Si ens agrada, fins i tot hi podem afegir formatge per sobre.