CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Tapa de croquetes i truita de l’àvia

Recepta Tapa de croquetes i truita de l’àvia

INGREDIENTS:

35,5cl de cervesa Corona
115g de croqueta Gourmet Pollo
100g de truita Gourmet Española
40g de patata Gourmet Chips
40g de crema Doña Pepa

 

PREPARACIÓ:

Començarem pelant, rentant i picant les patates. Podem tallar-les fines o en daus petits, segons el nostre gust. D’altra banda, pelarem la ceba i la picarem.

Posem al foc una paella amb molt oli d’oliva i, quan estigui calent, hi posem les patates i la ceba.

Les patates s’aniran fregint poc a poc i, mentre es van fent obrirem els ous, els aboquem a un bol gros i els batem.

Un cop les patates i la ceba estiguin fregides les anirem traient de la paella, els retirem l’excés d’oli i les anem afegint al bol on tenim els ous. Hi afegim una mica de sal i comencem a remenar-ho tot perquè les patates vagin absorbint l’ou.

Retirem gran part de l’oli de la paella, deixant només una miqueta per evitar que la truita s’hi enganxi. Aboquem la barreja de l’ou, patates i ceba i ens assegurem que quedi ben anivellat.

Deixem que es vagi fent la part de baix de la truita. Un cop veiem que ja s’ha fet, la girem perquè es faci per l’altre costat. De tant en tant la compactarem pels costat amb una forquilla i, un cop veiem que ja està feta, ja la tenim a punt per menjar!