CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Secret ibèric, coco i gingebre

Recepta Secret ibèric, coco i gingebre

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Secret ibèric: 2,5kg
Llet de coco: 2 llaunes i mitja per a cuinar
Coriandre: 250g
Minipanotxes de blat de moro: 10u
Lemon grass: 2,5u
All: 5 grans
Gingebre fresc: 200g
Oli d’OVE (oli d’oliva verge extra): 50g
Pebrot vermell: 2500g
Menta: 25 fulles

 

ELABORACIÓ:

En una paella a foc fort ja calenta posem el secret tallat a daus sense gens d’oli. Amb el seu greix natural en fem prou. Quan la carn ja està saltada, la retirem.

Tornem a posar la mateixa paella al foc amb l’oli d’OVE per saltar a foc fort les minipanotxes i el lemon grass tallat en rodanxes, l’all tallat a la brunoise (a daus), el gingebre tallat a la juliana i el pebrot vermell tallat en daus petits.

Ara és el moment de tornar a posar la carn a la paella, afegint alhora la llet de coco i la meitat del coriandre picat.

Tot seguit emplatem en un plat gros, i coronem la presentació amb fulles de coriandre i de menta senceres. Si veiem que són massa grosses, les podem trencar.