CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Salmó amb quinoa i col kale

Recepta Salmó amb quinoa i col kale

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

4 lloms de salmó de 125 g cada un
200 g de quinoa
150 g de col kale
1/2 l oli de gira-sol
1 cullerada oli d’oliva
Sal
Pebre negre

 

PREPARACIÓ:

Comencem bullint la quinoa amb el doble d’aigua que de producte durant uns 15 minuts, escorrem i reservem.

Seguidament, netegem i escorrem la col kale i la tallem ajuntant vàries fulles i realitzant talls transversals molt fins. La bullim al vapor durant 10-15 minuts.

Un cop bullida, la barregem amb la quinoa i reservem la guarnició.

Per confitar el salmó, el submergim amb oli de gira-sol a una temperatura de 50º durant uns 15 minuts. Retirem l’oli i l’escorrem bé.

Col·loquem el salmó al mig del plat i la guarnició de col i quinoa al voltant.