CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Recepta de braves de restaurant

Recepta Recepta de braves de restaurant

INGREDIENTS:

30cl de vi Manzanilla La Gitana
200g de patata Gourmet Brava
75g de salsa Gourmet Brava
2 culleres de pebre vermell

 

PREPARACIÓ:

Com fer la salsa de les patates braves casolana?

Comencem trossejant la ceba en tallets petits i piquem l’all.

Afegim a la paella 2 cullerades d’oli d’oliva i esperem 3 minuts mentre es va escalfant.

Un cop l’oli s’ha escalfat afegim la ceba, l’all i sal al gust. Hem d’esperar que els ingredients es tornin transparents, no han de quedar daurats. Per aconseguir-ho, deixarem aquesta barreja a foc lent durant 5 minuts, i anirem removent els ingredients de tant en tant.

Tot seguit afegim les 2 cullerades de pebre vermell i seguim removent.

Afegim els 20gr de farina i no parem de remenar, immediatament afegim l’aigua i seguim remenant de manera constant per evitar que a la barreja hi quedin grumolls.

Agafem el dau de caldo de pollastre o carn, el triturem sobre la paella i deixem que es vagi cuinant uns 3 minuts per aconseguir que la barreja s’espessi.

Si volem que quedi menys espessa i no volem trobar trossets de pebrot i ceba, la podem liquar.