CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Pop fumat amb escuma d’hummus

Recepta Pop fumat amb escuma d’hummus

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Cigrons cuits: 250g
Suc de llimona: 1 llimona
Gra d’all: 1u
Gelatina de cua de peix: 1u
Pasta de Tahini: 2 cullerades de postres
Sal i pebre: 5g
Potes Pulpo Gourmet: 400g
Pebrot fumat Gourmet: 5g
Sal d’escates: 5g
Oli d’OVE: 50ml
Julivert picat: 10g

 

ELABORACIÓ:

Posem a hidratar la fulla de gelatina en aigua freda.

Escalfem el suc de la llimona. Hi posem la fulla de gelatina i barregem bé.

Triturem tots els ingredients per al sifó i hi afegim el suc de llimona amb la gelatina.

Ho colem tot i omplim el sifó. Ho deixem a banda.

Regenerem el pop directament dins la bossa al buit en aigua calenta.

Piquem el julivert.

Posem a un plat l’escuma, escalfada amb el sifó al bany maria (l’escalfem sense càrrega de gas).

Afegim el pop que haurem tallat i preescalfat prèviament.

Espolsem pebrot fumat per sobre i amanim amb l’oli d’OVE i les escates de sal.