CAT

Pionono de bacallà i sobrassada ibèrica amb reducció de vinagre de Xerès

Recepta Pionono de bacallà i sobrassada ibèrica amb reducció de vinagre de Xerès

INGREDIENTS 1 RACIO:
Crema de bacallà: 100 g
Sobrassada: 50 g
Pa de motlle: 100 g
Vinagre: 50 cl
Sucre:  10 g

 

PREPARACIÓ:

Abans de tot, preparem un xarop en una paella, portant a ebullició el sucre y el vinagre. Deixem que redueixi una mica més de la meitat i deixem que es vagi refredant. 

Tot seguit, retirem les vores del pa de motlle. Amb un corró (si no en tenim, podem utilitzar el rollo de paper film), treballem el pa per fer-lo més prim. 

Quan la llesca ja s’ha aprimat, i amb l’ajut del paper film, l’untem de sobrassada ibèrica. 

Un cop untada, enrotllem la llesca i la reservem en fred.

Quan estigui freda, la tallem en llesques i l’untem amb crema de bacallà.

Servim les llesques lleument tacades amb la nostra reducció de vinagre de xerès.