CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Paella de restaurant

Recepta Paella de restaurant

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

400g arròs Gourmet Extra
200g sèpia Gourmet
2l brou Gourmet
200g gamba Langostinera
2 tomàquets
100g pèsols
Escamarlans: 1 per persona
Musclos: 2 per persona

 

PREPARACIÓ:

En una paella posem l’oli d’oliva i sofregim les gambes. Les reservem per més tard.

Sofregim poc a poc la sèpia tallada en trossets petits durant uns 10 o 15 minuts, remenant de tant en tant.

Hi afegim els tomàquets ratllats i els sofregim durant uns minuts, fins veure que estan cuinats.

En aquest moment afegim les gambes, la sèpia i l’arròs a la paella. Ho removem bé durant uns 5 o 8 minuts per aconseguir que l’arròs quedi ben saborós.

Passats aquests minuts hi afegim el brou. La idea és afegir 2,5 cops la mida d’arròs. Hi afegim sal al gust.

Quan el brou estigui bullint, és el moment d’afegir els pèsols.

Ho deixem fer uns 10 minuts a foc alt des del moment que entri en ebullició i, llavors, ho deixem 10 minuts més a foc mig. Ho tapem i ho deixem reposar 5 minuts abans de servir.

Passats aquests 5 minuts, ja el podem servir l’arròs amb gambes i sèpia.