CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Hummus de cigrons i espinacs

Recepta Hummus de cigrons i espinacs

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

1 pot de cigrons cuits
1/2 bossa d’espinacs brots frescos
1 gra d’all
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
Sal gruixuda i fina
3 cogombres
1 cullerada de comí mòlt
2-3 fulles de menta
1 cullerada de pebre vermell dolç
1 cullerada de pebre vermell picant
1 cullerada de pebre negre mòlt
1 cullerada de llimona

 

PREPARACIÓ:

Esbandim els cigrons sota el raig d’aigua de l’aixeta. Els escorrem i els afegim al robot de cuina.

Hi afegim els cigrons, el gra d’all pelat i sense el nervi central, la menta, sal, comí, el suc de llimona i els brots frescos d’espinacs. Turbinem bé fins que quedi una mescla cremosa però amb cos. Hi anem afegint una cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra i pebre vermell dolç i picant.

Passem l’hummus a un bol. Netegem el cogombre, el pelem i hi traiem les llavors per tallar-lo en bastons per dipejar l’hummus.

El decorem amb una mica de julivert tallat i pebre vermell dolç i picant, al gust.

Rematem el plat amb un rajolí d’oli d’oliva i ja el tenim a punt per dipejar.