CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Fideuà de restaurant

Recepta Fideuà de restaurant

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

1l brou Gourmet Pescado
350g pasta Faisan Fideo Fideuá
350g sèpia Alfrisa Limpia
300g gamba Langostinera Tierra
20ml all i oli
1 ceba tendra
2 grans d’all

 

PREPARACIÓ:

Per començar, en una cassola calenta sense gens d’oli, marquem la sèpia prèviament trossejada. Quan la tinguem preparada, la retirem i la reservem.

Després pelem les gambes i reservem les cues. Saltegem els caps en una altra cassola amb oli.

Tot seguit, les ofeguem bé i hi incorporem el brou de peix. Ho deixem cuinar a foc lent.

A la mateixa cassola on tenim la sèpia hi afegim l’oli i hi sofregim l’all i la ceba tendra picada.

Quan estigui llest, hi afegim la sèpia i els cossos de les gambes prèviament trossejats. El sofregit ha d’estar ben cuit per a que tingui més gust.

Immediatament hi afegim els fideus (abans els haurem torrat), els mullem amb el brou i els deixem bullir durant 4 o 5 minuts.

Acabarem la cocció al forn durant 5 minuts més a 250º per aconseguir que els fideus quedin ben torrats.

Bon profit!