CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Estofat de vedella amb castanyes

Recepta Estofat de vedella amb castanyes

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

Pastanagues:  2 unitats
Ceba: 2 unitats
All: 3 grans
Porro: 1 unitat
Ragut de vedella: 300gr
Vi negre: 550ml
Llorer: 2 fulles
Romaní: 2 branques
Farina: Per refredar la carn
Fons fosc de carn: c/s
Castanyes: 150g
Patates: 100g
Ametlles torrades: 2 unitats
Avellanes torrades: 2 unitats
All: 1 gra
Julivert: Una mica
Xocolata negra: 1 unça
Rosta: 2 unitats
Aigua: Per a poder triturar

 

PREPARACIÓ:

En primer lloc, salpebrem la carn, l’enfarinem, l’espolsem bé i la sofregim a la cassola. Retirem i reservem.

Tot seguit, sofregim a la mateixa cassola totes les verdures prèviament netes i tallades, i, una vegada fet, hi afegim la carn i les herbes aromàtiques.

És el moment d’afegir-hi el vi i el deixem reduir a foc mig. Una vegada reduït, hi afegim el fons fosc de carn fins que quedi cobert i ho deixem coure a foc lent.

A mitja cocció de la carn, hi afegirem les patates i les castanyes.

Quan la carn estigui ben tendra, hi afegirem la picada, ho deixarem coure 3 minuts més i apaguem el foc.

Emplatem i decorem al gust.