CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Corder pascual al forn

Recepta Corder pascual al forn

INGREDIENTS PER 10 A PERSONES:

2 potes de corder de 3kg aprox.
500ml d’aigua
200g de llard de porc
Sal al gust

 

PREPARACIÓ:

Col·loquem en una font de fang el llard i l’aigua i ho introduïm al forn a 160º.

Seguidament, salpebrarem la pota de corder i, quan estigui ben desfet el llard, introduïm la pota al forn dintre de la font (amb la part grossa cap a baix).

Mentrestant es va cuinant, anirem regant, cada 15 minuts, la carn amb el mateix suc que vagi deixant la cocció.

Passada 1 hora i 20 minuts, apujarem el forn a 200º, li donarem la volta a la carn i deixarem que quedi ben daurada i cruixent.

Retirarem del forn i servirem el corder tallat a trossos i amb la guarnició que vulguem.