CAT

Cigrons amb bacallà, espinacs i ou

Recepta Cigrons amb bacallà, espinacs i ou

INGREDIENTS 1 RACIÓ:
Gigrons: 150 g
Tomàquet: 50 g
All: 3 g
Nyora: 1 g
Bacallà: 100 g
Espinac: 20 g
Pebre vermell: 1 g
Oli d'oliva: 10 cl
Ous: 53 g

 

PREPARACIÓ:

Per començar, tallarem el bacallà a daus de 3x3 cm aproximadament i reservem.

Coem l’ou durant 8 minuts i reservem.

Enrossim l’all en oli d’oliva. Un cop enrossit, hi afegim el pebre vermell i la nyora: ho anirem sofregint procurant que el pebre vermell no es cremi. 

Ja és el moment d’afegir els cigrons: els cuinem durant 5 minuts, afegim els espinacs i, quan s’ha evaporat l’aigua, hi afegim el bacallà que hem reservat prèviament.

Ho cuinem tot un parell de minuts més, rectifiquem de sal i pebre i afegim l’ou que hem cuit.