CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Cebiche de pop i mango

Recepta Cebiche de pop i mango

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Pops: 1u de 2,5kg aprox.
Ceba morada: 2u i mitja
Coriandre: 50g
Llima: 7u i mitja
Mango madur: 2u i mitja
Sal fina: 17,5g
Sal grossa: 125g
Blat de moro dolç: 25g (llauna petita)
Blat de moro torrat: 200g
Tabasco

 

ELABORACIÓ:

Coem el pop en 2 litres d’aigua amb sal grossa fins que estigui tendre.

Mentre, piquem la ceba a la juliana i la posem en aigua freda fins al moment de muntar el plat.

Triturem el blat de moro torrat però no massa, volem trobar “tallets”. El mango el tallem en tires primes.

Quan el pop ja està fred i tendre, el tallem en daus d’1x1 aproximadament.

Tot seguit el barregem amb sal fina, coriandre picat, la ceba el mango i el blat de moro dolç. El punt de picant el posarem al gust.

Ja podem emplatar i, per presentar-lo, posem el blat de moro torrat a sobre.

Atenció! És molt important que servim aquest plat molt fred.