CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Carxofes i moixama

Recepta Carxofes i moixama

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Carxofes: 20u
Moixama: 250g
Oli d’OVE (oli d’oliva verge extra): 150g
Ametlles crues pelades: 150g

 

ELABORACIÓ:

Tallem la cua de les carxofes i les posem en una placa de forn amb una mica d’oli OVE i les tapem amb paper d’alumini. Les fornegem a 90º durant uns 20 minuts.

Un cop ja han passat aquests 20 minuts, retirem el paper d’alumini i les fornegem a 200º durat 15 minuts més.

Quan ja estiguin cuinades i tèbies, retirem les primeres fulles i les tallem en meitats. Després les saltegem en oli d’OVE.

Tot seguit les posem al plat i, amb la moixama talladeta en filets prims i les ametlles fregides i picades, enllestim el plat.