CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Carpaccio de bacallà, taronja i olives negres

Recepta Carpaccio de bacallà, taronja i olives negres

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES:

Llom de bacallà: 1kg
Taronges: 5u
Olives negres sense pinyol: 100g
Oli d’OVE (oli d’oliva verge extra): 150g
Pebrot dolç: 15g
Sal en escates: 25g
Cibulet fresc: 12,5g

 

ELABORACIÓ:

El llom de bacallà ha d’estar congelat per poder-lo tallar en el procés de descongelació (quan encara ens oposi resistència però ja el puguem tallar), ja que el carpaccio consisteix en uns filets molt fins.

Un cop tallats i disposats en 10 plats plans cobrint els fons dels mateixos, disposarem uns grills de taronja.

Tot seguit hi afegim les olives tallades en rodanxes, espolsem el pebrot dolç i el cibulet picat molt fi.

Per acabar el plat, hi afegim l’oli d’OVE i la sal en escates.