CAT

Carpaccio de bacallà amb olives, brots de menta i oli verge extra

Recepta Carpaccio de bacallà amb olives, brots de menta i oli verge extra

INGREDIENTS 1 RACIÓ:
Oli d'oliva: 10 ml
Olives: 50 g
Menta: 3 g
Bacallà: 30 g
Tomàquet: 30 g
Pebre negra: 1 g
Pinyons: 2 g

 

PREPARACIÓ:

Comencem deixant preparats els complements que acompanyaran el nostre carpaccio: ratllem el tomàquet i el reservem.

Tallem les fulles de menta ben fines i les reservem.

Tot seguit, daurem pinyons en una paella sense oli i a foc baix, i també reservem.

Anem laminant el bacallà i, tot seguit, posem les làmines sobre el plat. Sobre elles, posem les olives, el tomàquet que hem ratllat fa una estoneta, la menta, ho amanim amb oli d’oliva verge extra, hi afegim una mica de pebre i, per acabar, els pinyons.