CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Cabdells farcits de formatge fresc i salmó

Recepta Cabdells farcits de formatge fresc i salmó

INGREDIENTS PER 10 A PERSONES:

5u cabdells o cors d’enciam
200g salmó fumat o retalls de salmó
150g formatge fresc per untar
40g nous pelades
1 branca anet fresc
50 ml oli d’oliva verge extra

 

PREPARACIÓ:

Desfullem els cabdells i netegem l’enciam. Escorrem bé i reservem.

Elaborem el farcit barrejant el formatge fresc amb les nous prèviament trossejades.

Omplim les fulles de cabdell amb la barreja de formatge fresc i nous.

Disposem les fulles farcides en un plat.

Hi afegim el salmó fumat (sencer o a talls).

Amanim amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Rectifiquem de sal i decorem amb anet. També els hi podem donar un altre aire amb una mica de ceba cruixent deshidratada.