CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Bunyols de vent

Recepta Bunyols de vent

INGREDIENTS PER 10 A PERSONES:

150g de farina
250ml d’aigua
50g de sucre blanc
4 ous mitjans
50g de mantega
5g de sal
10g de llevat en pols

 

PREPARACIÓ:

Posem en un cassó la mantega i l’aigua i ho portem a ebullició.

Just quan arribi a ebullició, retirem del foc i afegim de cop la farina i el llevat prèviament barrejats. Barregem bé.

Tornem a col·locar el cassó al foc, i amb l’ajuda de l’espàtula, anem barrejant fins a aconseguir una massa homogènia. Reti-rem novament del foc.

Un cop temperada la massa, li anem afegint un a un els ous i ho barregem molt bé.

Elaborem els bunyols i els fregim amb oli calent.

Finalment, un cop fregits, escorreguts i encara calents, els arrebossem amb sucre abundant.

Servim (també podem farcir-los de crema pastissera amb l’ajuda d’una màniga).