CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Brownie de remolatxa

Recepta Brownie de remolatxa

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

Remolatxa cuita: 150 g
Mantega: 100 g
Xocolata fondant: 150 g
Ous (mitjans): 2 u
Sucre: 100 g
Farina de blat: 35 g
Nous: 25 g
Un polsim de sal

 

PREPARACIÓ:

Comencem cuinant la remolatxa al forn, prèviament preescalfat a 180º, fins que quedi ben tendra, la retirem, la pelem i la reservem.

Tot seguit posem a desfer la xocolata juntament amb la mantega al bany maria, una vegada desfet, ho deixem temperar.

Ara muntarem els ous amb el sucre, amb l’ajuda d’unes varetes o robot de cuina, i, una vegada dupliqui el seu volum, hi afegirem la farina amb moviments envoltants (prèviament tamisada).

Amb la primera part de la recepta ja feta, ara toca donar-li el toc de remolatxa i per això, la triturarem i l’afegirem a l’elaboració anterior.

El següent pas serà afegir-hi les nous, la xocolata tèbia, un polsim de sal i ho barregem tot fins que quedi una mescla homogènia.

L’últim pas previ abans de coure-ho és emmotllar-ho en un motlle folrat amb paper de pastisseria per a que no se’ns enganxi.

Finalment ho introduïm al forn a 180º i ho cuinem aproximadament durant 25 min. Retirem.

Ho podem servir acompanyat d’una bola de gelat o de xocolata calenta.

Recomanació: Serviu temperat