CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Broquetes de pollastre amb salsa teriyaki

Recepta Broquetes de pollastre amb salsa teriyaki

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:

Pits de pollastre desossats: 4 unitats
Sèsam torrat: un polsim
Oli d’oliva
Soja: 300ml
Sucre blanc: 300g
Vi blanc: 60ml

 

PREPARACIÓ:

Per a l’elaboració de la salsa: Barregem la soja, el sucre i el vi en un cassó a foc mig fins que es dissolgui el sucre.

Per fer les broquetes: Netegem el pollastre, el tallem a daus , de mida mitjana, i fem les broquetes amb els escuradents, prèviament remullats.

Posem una paella al foc amb una mica d’oli i quan estigui calent hi enrossim les broquetes.

Una vegada enrossides, hi afegim la salsa teriyaki i ho deixem coure durant 1 min. Veureu que el pollastre adquireix un color brillant.

Finalment, ho emplatem, salsem per sobre amb la salsa que hagi quedat i hi afegim el sèsam torrat. Com a guarnició hi podem posar una mica d’arròs blanc saltat amb verdures.