CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Bacallà a la manxega

Recepta Bacallà a la manxega

INGREDIENTS PER 10 A PERSONES:

10 lloms de bacallà dessalats
5 tomàquets mitjans
10 ous mitjans
5 pebrots vermells
5 cebes mitjana
4 dents d’all
10 patates
2 cullerades de postres de pebre vermell dolç
Safrà (uns estams)
600 ml d’aigua
Oli d’oliva verge extra
Sal al gust

 

PREPARACIÓ:

Comencem fent les patates, les pelem, les bullim i les reservem.

Seguidament, en un cassó amb oli calent, fregim a foc lent l’all laminat i la ceba picada a la brunoise.

Un cop fregit a foc lent l’all i la ceba, afegim el tomàquet, prèviament pelat i tallat a trossets, el pebrot també tallat i ho sofregim.

Seguidament, i al mateix cassó o cassola, afegim la resta d’ingredients (el pebre vermell dolç, el safrà torrat, l’aigua i les patates cuites), deixem cuinar 5 minuts i retirem del foc.

Finalment, passem tots els ingredients a una font de fang, li afegim els ous crus a sobre i ho posem al forn a uns 180º fins que es coguin els ous.

Retirem del forn i servim decorant amb el julivert picat.