CAT

Nuestro blog

  • Sergi Bas
    Cuiner de vocació i amant de la gastronomia
    /content/sergi-bas-0
12
des.
Com fer la carta de vins del teu restaurant

La carta de vins reflecteix la sensibilitat dels responsables del local cap als vins i la cultura gastronòmica.

21
nov.
Un ingredient que és la mare dels OUS

Aquest és un d'aquells productes que, si no existís, s'hauria d'inventar: l'ou.

04
nov.
Un equip feliç potencia projectes

La felicitat a la feina és un sentiment que depèn de cada persona. Tots sabem quan la tenim i, sobretot, quan no.

04
nov.
Formatges (Cap. 1)

Els formatges han estat productes molt usats en l'alimentació de l'ésser humà, des de temps immemorials.

26
set.
¿Sedueixes o espantes?

¿Sedueixes o espantes? Aquesta manera tan senzilla de veure les coses, de vegades, no ho és tant en la quotidianitat del negoci. Avui vull donar-vos alguns consells per "seduir" els vostres clients i oferir molt més del que creieu; us asseguro que ho notareu.

22
ag.
5 Lleis de l'éxit empresarial, aplicades a la gastronomia (Cap. 5)

Vegem ara la llei més interessant i, fins i tot, paradoxal de totes.

30
jul.
5 Lleis de l'èxit empresarial, aplicades a la gastronomia (Cap. 4)

Aquesta és potser la més evident de totes les lleis que veurem dins d’aquesta temàtica, però acostuma a ser la més oblidada. Tan senzilla i tan poc valorada. Per què visiten els clients el teu establiment? Si aquesta pregunta es pogués respondre fàcilment les coses serien molt més senzilles, no et sembla?

19
jul.
5 lleis de l'èxit empresarial, aplicades a la gastronomia (CAP. 3)

Aquesta llei és una de les que més m'agraden. Potser és la que menys s'aplica avui dia a Espanya, però, tanmateix, és la més fàcil i la que millors resultats dóna a curt, mitjà i llarg termini.

02
jul.
Tipologia i elaboració de cafès

El cafè és la llavor del cafè. La llavor és el que s'utilitza per a les infusions. El fruit s'anomena drupa i té una mida aproximada de 12 mm, que generalment conté dos grans o llavors.